multi universes upload problem [fixed]

upload scenes in the standalone memory of the interface

multi universes upload problem [fixed]

Postby Dansl » 19 September 2014, 13:15

Hi,

I am having a problem with uploading 2 universes both of which are ShowXpress 512+ interfaces.

I have one scene which works perfectly in editor, live and timeline. The output to universe 1 & 2 works as it should with no problems. When I upload this scene to both interfaces by loading the same scene into both U1 & U2 timelines then upload I seem to get corrupted data on U2.

Any ideas please??

Looking a bit harder at this it would seem that Data from Universe 1 is being uploaded to both interfaces which means that universe 2 has the wrong data??
Dansl
 
Posts: 15
Joined: 29 May 2011, 20:25

Re: Multi universe upload problem

Postby support » 19 September 2014, 21:15

Yes, there is a problem with 2 universes uploading.
We are presently busy with a tradeshow.
Then we wil try to fix that asap.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7334
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: Multi universe upload problem

Postby support » 22 September 2014, 16:12

The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7334
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: multi universes upload problem [fixed]

Postby Lood » 07 December 2014, 09:34

hi.

sorry ik doen het in het Nederlands

ik heb een probleem met Remote(model sweetlight remote) met het uploaden van gegevens, ik werk met sweetlight version 7.1.23.
het programma vindt de interfece remote ik kan er alles mee doen maar als ik alles heb ingesteld en weg wil schrijven dan krijg ik de melding van thelightingcontroller.exe werkt niet meer en komt met de melding van programma afsluiten.
als ik het probeer om weg te schrijven dan gaat op dat moment het lampje van PClink uit en gaat weer aan en dan met de melding van hier boven.
ik werk met windows 8.1 op een acer.

met vriendelijke groet Lodewijk Hendrickx.
Lood
 
Posts: 3
Joined: 05 October 2013, 23:37

Re: multi universes upload problem [fixed]

Postby support » 07 December 2014, 11:01

If we right understand, the problem is only when you upload the standalone data, in one single universe.
If yes, please post (or email) your lightshow. We will check this.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7334
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: multi universes upload problem [fixed]

Postby Lood » 07 December 2014, 13:07

goedendag

bedankt voor de snel reactie.

alleen is mijn vraag waar vindt ik u e-mail adres?

met vriendelijke groet Lodewijk
Lood
 
Posts: 3
Joined: 05 October 2013, 23:37

Re: multi universes upload problem [fixed]

Postby Lood » 07 December 2014, 13:56

Goedendag.

ik heb u e-mail adres, en als goed is heeft u het bestand gekregen.

met vriendelijke groet Lodewijk
Lood
 
Posts: 3
Joined: 05 October 2013, 23:37

Re: multi universes upload problem [fixed]

Postby support » 08 December 2014, 22:42

You sent us only a scene file.
We need the complete lightshow.
viewtopic.php?f=3&t=168
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7334
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: multi universes upload problem [fixed]

Postby support » 15 December 2014, 23:04

Now you sent us the ini files !!!
Again, we need a ZIP of your complete lightshow.
Please read how to proceed here: viewtopic.php?f=3&t=168
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7334
Joined: 07 December 2009, 16:32


Return to StandAlone

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron