Problem during upload with V9 [fixed]

Ethernet to dmx - web server - 9 buttons - calendar

Problem during upload with V9 [fixed]

Postby clubsoundnl » 12 August 2019, 21:43

I am trying to add scenes in the NET512 but I can not upoad it into the memory.
I get everytime problem during upload. The interface is working fine when using it with the editor and while testing standalalone .
Where should I look ?
clubsoundnl
 
Posts: 14
Joined: 02 October 2012, 15:23

Re: Problem during upload

Postby support » 13 August 2019, 09:00

Please send a screenshot of your complete monitor when the problem happen (with the error message).
And please post also a link to download a zip of your complete lightshow.
We will check that.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 8374
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: Problem during upload

Postby clubsoundnl » 15 August 2019, 20:59

I have posted the screenshot and the lightshow attached, Thank you.
[image]
Attachments
default.zip
Lightshow
(15.03 KiB) Downloaded 12 times
clubsoundnl
 
Posts: 14
Joined: 02 October 2012, 15:23

Re: Problem during upload

Postby support » 20 August 2019, 13:29

There is effectively a bug, which is due to a recent important update in the libraries files (dll & dylib). Sorry for that.
It is fixed in the fix file. Please read this to know how to proceed to update your files: https://thelightingcontroller.com/viewt ... =85&t=3438
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 8374
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: Problem during upload with V9 [fixed]

Postby clubsoundnl » 20 August 2019, 13:52

Unfortunately after the "fix" i am not able to select the interface anymore ?
[image]
[image]
clubsoundnl
 
Posts: 14
Joined: 02 October 2012, 15:23

Re: Problem during upload with V9 [fixed]

Postby support » 20 August 2019, 14:21

Please try this:
- uncheck the option "Change default DMX universes mapping"
- restart the "Autodetect interfaces" process
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 8374
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: Problem during upload with V9 [fixed]

Postby clubsoundnl » 20 August 2019, 14:31

Thanks. it works now.
clubsoundnl
 
Posts: 14
Joined: 02 October 2012, 15:23


Return to Net512

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron