Standalone timeline duration rounds itself down.

upload scenes in the standalone memory of the interface

Standalone timeline duration rounds itself down.

Postby audiopyle » 27 September 2014, 06:45

The timeline in standalone seems to round the "duration" value down to the nearest second. I have to adjust the length of the scene steps to work with that limitation which is cumbersome.

For example, I have 2 of the 18 available scene timelines loaded with 3 second long scenes that I want to stop right before they hit the end, so I set the duration value to 29. That value will only stay until I toggle from one scene to the other. When I come back to the original scene the duration value has changed to 20 instead of the 29 that I set.
audiopyle
 
Posts: 13
Joined: 26 September 2014, 02:09

Re: Standalone timeline duration rounds itself down.

Postby support » 27 September 2014, 14:31

Can you please post (or email) your lightshow ?
We will check that.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7697
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: Standalone timeline duration rounds itself down.

Postby support » 01 October 2014, 18:39

We do not see any duration of 29 sec.
All scenes have a total duration from 3 to 4,5 second.

We think you have to add a fourth step (copy of third step), with the long duration.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7697
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: Standalone timeline duration rounds itself down.

Postby audiopyle » 01 October 2014, 20:04

The duration of the scene is irrelevant. If you try to set the duration of the timeline to any number that does not end with a zero, it rounds down to the next lower second.
audiopyle
 
Posts: 13
Joined: 26 September 2014, 02:09

Re: Standalone timeline duration rounds itself down.

Postby audiopyle » 01 October 2014, 20:08

I am unable to get the hardware to render any scene with steps the way they run in the software. It will not stop the scene in the place I have programmed it to end.
audiopyle
 
Posts: 13
Joined: 26 September 2014, 02:09

Re: Standalone timeline duration rounds itself down.

Postby support » 01 October 2014, 20:55

In standalone mode, all "scenes" are looping.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7697
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: Standalone timeline duration rounds itself down.

Postby audiopyle » 01 October 2014, 21:16

Then it is useless to me. It would be nice if there were some documentation so I had not wasted hours trying to get this to do something it is not designed to do.
audiopyle
 
Posts: 13
Joined: 26 September 2014, 02:09

Re: Standalone timeline duration rounds itself down.

Postby audiopyle » 01 October 2014, 21:20

I see there is an OFF tool. Could you add a PAUSE tool, so the scene can be stopped at a certain point?
audiopyle
 
Posts: 13
Joined: 26 September 2014, 02:09

Re: Standalone timeline duration rounds itself down.

Postby support » 02 October 2014, 08:48

Sorry but "PAUSE" is not possible in standalone mode.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7697
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: Standalone timeline duration rounds itself down.

Postby Niffo » 06 October 2014, 19:13

You can add one or several very long step(s) doing nothing if you want to simulate "Stop" or "Pause"
Niffo
Administrateur
 
Posts: 556
Joined: 07 December 2009, 15:59
Location: France


Return to StandAlone

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest