Adding fixtures

create scenes with steps

Adding fixtures

Postby Elite productions » 15 December 2017, 05:31

I created some new scenes and forgot to add a couple of our fixtures in the group. Is there anyway to add new fixtures to an existing scene without changing dmx channels on the fixtures
Elite productions
 
Posts: 2
Joined: 15 December 2017, 05:02

Re: Adding fixtures

Postby support » 15 December 2017, 14:41

Please give more details about what you would like to do.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7565
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: Adding fixtures

Postby Elite productions » 15 December 2017, 22:47

I’m running Showxpress and I made a light scene with my artfox7rs and I didn’t add all of the lights dmx channels we are running with these lights. Like I’m running 16 7rs all on their own Dmx channels and I want to add the ones I forgot during the building of the scene
Elite productions
 
Posts: 2
Joined: 15 December 2017, 05:02

Re: Adding fixtures

Postby support » 16 December 2017, 09:23

Yes, you can add new fixtures.
And in the existing scenes, you could ajust their channels.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7565
Joined: 07 December 2009, 16:32


Return to Editor - Steps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest