V9 beta - enter step duration affects the next step

create scenes with steps

V9 beta - enter step duration affects the next step

Postby thorehl » 02 July 2018, 19:04

Hi. Having trouble changing Duration time and Total duration time.
Tab out, Enter, Clicking somewhere else work about 10% of the time. It's as if it doesn't want to change
Last edited by thorehl on 07 July 2018, 09:44, edited 1 time in total.
Thore
lydlys.com - Freelance sound & light engeneer
Using HW: D512 on Win7 and Win10
Controller: Akai APC mini
thorehl
 
Posts: 93
Joined: 20 January 2015, 22:16

Re: Duration - V9 beta

Postby support » 05 July 2018, 15:06

We are presently not able to reproduce that.

Please confirm:
- your Operating System
- your software version (32bits or 64bits)
And if possible, please post a Youtube link of a video showing the problem.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7334
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: Duration - V9 beta

Postby LightningFM » 06 July 2018, 12:23

I'm having similar problems as well with the step duration: see this https://youtu.be/8dTlwkcE0mA (unlisted)

In that example scene, originally all steps were created with the shortcut CTRL+"+"; they were initially set to last 00:00:30 each, after a couple of run with no issues I changed the step duration to two seconds only in "Red2".
The change in duration appeared to affect the "white" step.
Earlier today I noticed similar issue also while programming other scenes with blinders, in some cases certain steps were even skipped.

I'm using Windows 10 and SweetLight 64 bits.
LightningFM
 
Posts: 83
Joined: 07 February 2015, 15:23
Location: Milan, Italy

Re: Duration - V9 beta

Postby support » 06 July 2018, 16:48

Thank you for this clear explanation.
Fixed in the "fix" file.
http://download.thelightingcontroller.c ... ew/fix.zip
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7334
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: V9 beta - enter step duration affects the next step [fix

Postby LightningFM » 06 July 2018, 16:53

Thanks!
Checking it right now :)
LightningFM
 
Posts: 83
Joined: 07 February 2015, 15:23
Location: Milan, Italy

Re: V9 beta - enter step duration affects the next step [fix

Postby LightningFM » 06 July 2018, 19:07

Hello Support,
I created some scenes and the fix file apparently solved the issue initially, but now I'm encountering the problem again.
I made a scene in Generator and converted it in Steps. At "Step 15" I changed the duration a couple of times and then I noticed no apparent change. The step is supposed to last 00:00:10 but instead it takes much more time.
LightningFM
 
Posts: 83
Joined: 07 February 2015, 15:23
Location: Milan, Italy

Re: Duration - V9 beta

Postby thorehl » 07 July 2018, 09:39

I am currently using

Windows 10 - 64bit
Sweetlight 64-bit

Youtube link: https://youtu.be/FfSNcbhjMMA (unlisted)

Tried applying the fix.zip 9.0.2beta2 but same issue as in the video
Thore
lydlys.com - Freelance sound & light engeneer
Using HW: D512 on Win7 and Win10
Controller: Akai APC mini
thorehl
 
Posts: 93
Joined: 20 January 2015, 22:16

Re: V9 beta - enter step duration affects the next step

Postby support » 07 July 2018, 10:52

Problem of "total duration change" noted.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 7334
Joined: 07 December 2009, 16:32


Return to Editor - Steps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron