Starting multiple timelines [fixed]

remote control for the section "Live" of the software

Starting multiple timelines [fixed]

Postby 3stepcobra » 09 June 2019, 16:42

I have set up multiple timelines of different songs for my live band. I was hoping to use live mobile to activate the timelines but it appears that I can only access one timeline on my Ipad or android phone at a time. Is there a way to set up live mobile to scroll through timelines besides changing them on my computer? This would be a very great feature. Love, love, love everything else about the app!
3stepcobra
 
Posts: 5
Joined: 09 June 2019, 16:26

Re: Starting new timeline

Postby Cablecr69 » 09 June 2019, 17:34

Just make the timelines buttons and trigger from Mobile live. I run my entrie show this way.

I trigger via abutton...which plays the track and controls the lights from an IPad on stage.

Hope this helps.

Chris
Cablecr69
 
Posts: 19
Joined: 13 February 2017, 20:05

Re: Starting new timeline

Postby 3stepcobra » 09 June 2019, 20:53

I will check into that. Thank you!
3stepcobra
 
Posts: 5
Joined: 09 June 2019, 16:26

Re: Starting new timeline

Postby 3stepcobra » 09 June 2019, 22:57

Not sure how it didn't see it before but making timelines into button was an easy fix. Thanks again Chris!
3stepcobra
 
Posts: 5
Joined: 09 June 2019, 16:26


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest