How can i get a scene to only loop once ?

usb to dmx - 19'' rack - 16 flash buttons - dmx input (2003 - 2010)

How can i get a scene to only loop once ?

Postby MichEltric » 15 November 2013, 12:53

How can i get a scene to only loop once in stand alone?

I need to trigger a 5min show every time button 1 is pressed.

many regards
MichEltric
 
Posts: 1
Joined: 15 November 2013, 12:50

Re: Urgent problem

Postby support » 15 November 2013, 13:49

There are only two solutions to switch off a button:
1. press this button a second time
2. press another button from same zone (group)
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 8322
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: How can i get a scene to only loop once ?

Postby JohnRichards » 16 November 2013, 06:13

@MichEltric.
The easiest way to solve your problem would be to duplicate the steps in the scene.
For example if there were 3 steps, copy and paste steps 1,2,3 to 4,5,6 and do not allow the scene to loop.
John
JohnRichards
 
Posts: 350
Joined: 26 September 2011, 16:42


Return to Ssa

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests