Generator issues with Big Sur

post here topics for Mac OS only

Generator issues with Big Sur

Postby JTNY » 24 April 2021, 02:12

I recently upgraded?? my IOS system to run Big Sur, and ever since I have had issues with programming of new scenes through generator. Specifically, if I go into the generator editor and select my rear wash lights as a group(8 of them- CHAUVET 12P Hex) and go to change the color macro, it immediately shuts Showxpress down and gives me a long Apple diagnosis or whatever it is and asks if I want to re-open the program. I can do that over and over again, and it does it every time. I have used the link on here to install any new fixes and it hasn't helped. It seems to be fine if I pick red, green, blue, etc. and check those boxes, but not if I use the color macro option.
The good news is that it looks like everything I have programmed previously runs just fine in "LIVE", but I wanted to try some new stuff and haven't been able to.
I'm not sure if I am posting this in the right spot or not. Has anyone else run into this issue, and how can it be solved?
JTNY
 
Posts: 1
Joined: 24 April 2021, 01:22

Re: Generator issues with Big Sur

Postby support » 25 April 2021, 17:56

Could you please post a video showing how to get the crash, and also showing the version of the software (in the welcome window) ?
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 9214
Joined: 07 December 2009, 16:32


Return to Mac OS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest