No usb link with "USB-C to USB 3" adapter [fixed]

post here topics for Mac OS only

No usb link with "USB-C to USB 3" adapter [fixed]

Postby cisskurve » 11 February 2020, 03:47

hi,
new user here and excited to get started.
all new software download on my mac laptop

NO USB link with Xpress 512S (after opening the software)
showexpress - v 9.2.10
mac os 10.14.6

thanks for the help!
cisskurve
 
Posts: 2
Joined: 11 February 2020, 03:27

Re: No USB Link-X512 & SX 9.2.10 & Mac OS 10.14.6

Postby support » 11 February 2020, 11:12

It is supposed to straight work after software install + interface plug + software run (no driver to install).
Please try with another computer (Windows if possible). If still problem, please return your interface for maintenance service.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 8748
Joined: 07 December 2009, 16:32

Re: No USB Link-X512 & SX 9.2.10 & Mac OS 10.14.6

Postby cisskurve » 11 February 2020, 19:14

fixed it.

the issue was the USB-C to USB 3 adapter.
when i added a USB3 Hub box to the adaptor and plugged in the Xpress 512S it works!

must be a power thing with the USB-C to USB 3 adapter?
cisskurve
 
Posts: 2
Joined: 11 February 2020, 03:27

Re: No USB Link-X512 & SX 9.2.10 & Mac OS 10.14.6

Postby support » 11 February 2020, 19:31

Thank you for the feedback.
Yes, lack of power may be the problem.

Very important to know for all Mac users.
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 8748
Joined: 07 December 2009, 16:32


Return to Mac OS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests